Opinia Timisoarei

Alerta pe Bega, la Timisoara. Tanar inghitit de ape langa un ponton pentru vaporase. Foto si video

TIMISOARA. Un apel la 112 a dat startul mobilizarii pentru gasirea unui tanar care s-ar fi inecat in raul Bega.

CITESTE SI: Au fost capturati cei doi tineri evadati in Timis. Unde au fost descoperiti 

Totul s-a intamplat in jurul orei 20.30, in apropierea intersectiei dintre Splaiul Tudor Vladimirescu si strada Vulturilor, in zona Solventul.

Un tanar s-a dezbracat, si-a lasat hainele pe ponton si a intrat sa se racoreasca in apa, dar nu a mai iesit la suprafata. Un trecator a sarit dupa el, dar nu a reusit sa il gaseasca.

Localnicii, speriati, au pus mana pe telefon si au cerut ajutor.

Pompierii timiseni au trimis rapid la fata locului 4 barci cu echipaje, un scafandru, 1 echipaj SMURD si trei baloane de iluminat. Echipelor de cautare li s-a alaturat si un scafandru de la ISU Arad, dar si alti doi de la SVSU Timisoara, alaturi de alti doi voluntari.

Administratia Bazinala de Apa Banat a trimis in sprijin o barca pentru a-l gasi pe tanar.

UPDATE: Dupa aproape o ora de cautari, salvatorii au reusit sa-l gaseasca in adancuri

Tanarul a fost descoperit la aproximativ 10 metri de pontonul de pe care sarise in apa sa se racoreasca, in dreptul statiei de vaporase Constantin Brancoveanu.

Acesta a fost scos din apele Begai, iar echipajele medicale au inceput rapid manevrele de resuscitare chiar pe malul raului.

Din pacate, in ciuda eforturilor disperate ale doctorilor, tanarul nu a putut fi salvat. Trupul neinsufletit a fost preluat de legisti, iar politistii incearca sa-l identifice pe tanar.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version