Opinia Timisoarei

Alerta la Timisoara. Un pistol si un incarcator cu 18 cartuse, furate dintr-o masina sparta intr-o parcare din centrul orasului

TIMISOARA. Spargere in plin centru la Timisoara. Hotii au patruns intr-o masina parcata pe strada Gheorghe Dima de unde au furat o arma calibru 9 mm, un incarcator cu 18 cartuse si un laptop.

S-a intamplat marti seara intre orele 21.30 si 22.30. Proprietarul, un jandarm iesit la pensie, a descoperit spargerea cand s-a intors in parcare sa-si ia masina si a dat alarma.

Politistii au pornit rapid cercetarile.

Peste noapte, o tanara de 32 de ani care a gasit pistolul s-a prezentat la Politia Timisoara pentru a-l preda. La fel si incarcatorul cu cele 18 cartuse. Se pare ca hotii s-au descotorosit rapid de arma si au aruncat-o, astfel ca a fost gasita de femeie in zona Parcului Botanic.

Proprietarul pistolului avea drept de detinere, port si folosire, transmit reprezentantii IPJ Timis care au deschis un dosar penal pentru furt calificat, iar stapanul armei va fi amendat pentru ca a lasat-o nesupravegheata in masina. Sanctiunea este, potrivit Legii 295/2004 intre 5.001 si 10.000 de lei. Totodata ii va fi anulat dreptul de detinere, port si folosire pentru pistol.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version