Opinia Timisoarei

Alerta in Timis dupa ce o copila de 10 ani a disparut

TIMIS. S-a dat alarma sambata dupa-amiaza intr-o localitate din Timis, dupa ce o fata de 10 ani a disparut de acasa

CITESTE SI: Accident in lant pe autostrada Timisoara – Lugoj. Oameni raniti, trei masini lovite 

Apelul la 112 a venit sambata la ora 14.15, iar o voce anunta disparitia copilei din localitatatea timiseana Paru, care apartine de comuna Costeiu. Micuta era de negasit si nu se mai stia nimic despre ea de aproape trei ore.

Politistii inceput imediat cautarile, au fost mobilizate forte insemnate, si la o ora si un sfert de la apelul la numarul de urgenta au descoperit-o pe fetita in apropierea autostrazii Timisoara – Lugoj – Deva, la aproximativ 3 km de casa. Aceasta era singura si nevatamata, iar cand a fost gasita de oamenii legii le-a spus acestora ca a plecat singura de acasa, dornica sa exploreze imprejurimile.

Fetita se afla de 2 luni in plasament la o familie din Paru, iar oamenii s-au speriat ingrozitor cand au vazut ca nu mai apare, dupa ce fusese la joaca in vecinatate. Familia se temea sa nu se fi intamplat o nenorocire.

Copila a fost reincredintata de politisti celor care o cresc. Potrivit reprezentantilor IPJ Timis, fata nu ar fi fost abuzata si nici nu s-ar fi certat cu cei care ii tin loc de parinti.

Exit mobile version