Opinia Timisoarei

Alergatori si biciclisti de toate varstele, asteptati cu trasee si curse prin padure, nu departe de Timisoara, in Lunca Timisului

TIMISOARA. A fost dat startul inscrierilor pentru Lunca Timisului Trophy 2023, eveniment ajuns la cea de-a VI-a editie.

CITESTE SI: Avem campioni si vicecampioni nationali la dans sportiv. Medalii de aur si argint aduse de elevi si tineri la Timisoara. Vor reprezenta Romania la europene si mondiale 

Impartit pe doua zile, 22 si 23 aprilie, evenimentul, care se va desfasura la Urseni, cuprinde curse destinate deopotriva ciclistilor si alergatorilor de toate varstele.

Sambata, 22 aprilie, va fi celebrat mountain-bike-ul. Cursa de 45 de km, pe malul Timisului, prin lunca si prin padurici, de-a lungul comunelor Urseni, Giroc si Sag, este destinata concurentilor mai mari de 14 ani. Pentru cei mici sunt organizate curse cu distante diferite în functie de categoria de varsta, astfel: 3-7 ani – 1.2 km, 8-9 ani – 4/5 km, 10-11 ani – 8/9 km, 12-14 ani – 16/18 km.

Duminica, 23 aprilie va fi ziua dedicata alergatorilor de toate varstele. Participantii mai mari de 14 ani vor avea de ales intre cursele de 5km, 10km sau 21km, pe un traseu asemanator cu cel al ciclistilor. Micutii alergatori vor avea de parcurs diferite distante in functie de varsta: 3-7 ani – 400 m, 8-9 ani – 800 m, 10-11 ani – 1200 m, 12-14 ani – 2800 m.

Participantii vor fi asteptati la linia de finish cu medalii, mancare campeneasca si hidratare corespunzatoare.

„Lunca Timisului Trophy” este un eveniment de strangere de fonduri pentru construirea si dezvoltarea WOODROCKS – tabara, loc de experimentare, construire, educatie ecologica si sustenabilitate destinat în principal copiilor. Cu peste o mie de participanti la ultimele doua editii, LTT 2023 se doreste a fi un eveniment pentru intreaga familie.

Lunca Timisului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff Romania, un program Ro Bike Valley initiat de Decathlon si implementat de Fundatia Comunitara Timisoara, avand ca sponsor Continental Romania si în parteneriat cu Primaria Comunei Mosnita Noua.

Informatii suplimentare pot fi gasite pe pagina Facebook a evenimentului.

Exit mobile version