Opinia Timisoarei

Alarma cu bomba la Consiliul Judetean Timis. Desfasurare de forte, la un exercitiu de interventie. Foto si video

TIMISOARA. S-a dat alarma la Consiliul Judetean Timis. Cladirea a fost inconjurata de fortele de ordine, dupa ce un apel la numarul de urgente 112 anunta ca in cladire o bomba sta sa explodeze.

CITESTE SI: Imagini cu momentele in care romii sfideaza Timisoara din BMW, surprinse de camerele de supraveghere. Video

Pirotehnicienii de la Protectia Civila, ajutati de politisti, au descins la Palatul Administrativ pentru a verifica si prelua un colet suspect.

Astazi s-a desfasurat un exercitiu de interventie la Institutia Prefectului Judetului Timis. este un exercitiu programat cu mult timp inainte, si vremea neprielnica de afara nu ne-a oprit sa il desfasuram. Exercitiul a incercat verificarea fortelor de interventie si a elementelor de dispozitiv aflate in interiorul Institutiei Prefectului, unde a fost identificat un colet abandonat si automat a fost declarat suspect. Dupa aceasta constatare am alertat echipa de interventie din cadrul Directiei Judetene de Informatii Timis, care a intervenit prompt la fata locului, a ridicat coletul si l-au neutralizat punandu-l intr-un sistem special de protectie„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Cristian Marc, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis.

Exit mobile version