Opinia Timisoarei

Alain Rus, mazilit de la conducerea PDL Timisoara! Cornel Samartinean, numit interimar

TIMISOARA. Incepe curatenia in PDL Timis? Prima schimbare la varf!  Seful organizatiei democrat-liberale Timisoara, Alain Rus, a fost indepartat din functie.

Decizia a fost luata in urma rezultatelor slabe din alegerile parlamentare, din decembrie anul trecut, cand filiala locala a PDL a obtinut numai 2 mandate de deputati. Alain Rus era presedinte al Partidului Democrat Liberal – Organizatia de Timisoara din vara trecuta, cand, dupa alegerile locale, l-a inlocuit pe Ovidiu Ciuhandu in aceasta functie.

Acum Biroul Permanent Judetean al PDL Timis a luat hotararea de a-l numi interimar pe Cornel Samartinean in locul lui Alain Rus. Cornel Samartinean a castigat in decembrie 2012 primul sau  mandat de deputat in  Parlamentul Romaniei.

Primarii tradatori vor fi dati afara din partid cu statutul in mana

Intr-o conferinta de presa organizata astazi de parlamentarii Cornel Samartinean si Alin Popoviciu, la Timisoara, acesta din urma a tinut sa faca cateva precizari si in legatura cu posibila excludere din partid a unor primari de localitati acuzati de neimplicare in campania electorala si chiar de tradare.
Vor fi luate masuri. Fiecare colegiu a venit cu propuneri. Avem un statut si trebuie respectat. Cine va fi exclus, va fi exclus conform statutului„, a declarat Alin Popoviciu.

Exit mobile version