Opinia Timisoarei

Al doilea transfer portocaliu in USL Timis: Marius Dugulescu demisioneaza din PDL si se alatura taberei liberalilor!

TIMISOARA. Deputatul PDL de Timis, Marius Dugulescu se va inscrie in PNL, anuntul oficial al acestui transfer urmand a se face, vineri, chiar de catre Crin Antonescu, presedintele PNL, care se va afla la Timisoara.

Marius Dugulescu si-a adunat joi seara colaboratorii din colegiul electoral in care a fost ales din partea PDL, pentru a-i anunta ca a decis sa treaca la PNL. Cand a iesit de la intalnirea cu acesta, intalnire care s-a desfasurat la hotelul detinut de deputatul Gheorghe Ciobanu care recent a facut si el pasul de la PDL la PSD, ca nu vrea sa declare nimic, insa a lasat sa se inteleaga ca vineri isi va anunta oficial trecerea la PNL.

Nu comentez nimic. Ne vedem maine (vineri – n.r.) la ora 10„, a spus Dugulescu, zgarcit in declaratii.

Vineri la ora 10 este programata o conferinta de presa la PNL la care va participa si liderul acestui partid, Crin Antonescu. De asemenea, este posibil sa fie prezent si Sorin Frunzaverde, noua „achizitie” a liberalilor. Cel mai probabil, Crin Antonescu va anunta trecerea lui Dugulescu la liberali, asa cum s-a intamplat cu Gheorghe Ciobanu al carui transfer a fost anuntat de liderul PSD, Victor Ponta.

 

In urma cu doua saptamani, in data de 6 aprilie, Marius Dugulescu se afla alaturi de presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc si declara ca face parte din echipa democrat-liberalilor pe care nu o va parasi curand.

CITESTE SI: Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc: Echipa de primari PDL este unita!

CITESTE SI: Victor Ponta la Timisoara! Presedintele PSD anunta transferuri de la PDL. Vezi principalele declaratii!

Exit mobile version