Opinia Timisoarei

Al doilea accident rutier pe Autostrada, la coborare spre Margina. Doi copii si o femeie au fost raniti

TIMIS. Un al doilea accident a avut loc duminica pe Autostrada A1, la coborare spre Margina. De aceasta data au fost implicate patru masini. Doi copii si o femeie au fost raniti si dusi de urgenta la spital.

CITESTE SI: Accident cu un TIR si 4 masini la Margina, in Timis, la iesire de pe autostrada. O femeie a fost dusa de urgenta la spital. Foto si video

”La ora 15:43 am fost solicitati sa intervenim pentru asigurarea masurilor PSI si de prim-ajutor in urma unui accident rutier produs pe A1 km 429 (iesire la Margina). S-au deplasat de urgenta pompierii din cadrul Statiei Faget cu o autospeciala de prima interventie si comanda si un echipaj SMURD. La fata locului au fost alocate trei ambulante SAJ”, a transmis ISU Timis.

In accidentul rutier au fost implicate patru autoturisme, cu 12 persoane, dintre care, 8 adulti si 4 minori.

In urma acestuia au rezultat trei victime, dintre care, o femeie a fost transportata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Timisoara si doi copii transportati la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Louis Turcanu” din Timisoara, in stare constienta si cooperanta.

Acesta este cel de-al doilea accident care are loc duminica pe Autostrada A1, si tot la comorarea spre Margina. In primul accident au fost implicate un TIR si 4 masini. O femeie a fost ranita si dusa la spitalul din Faget pentru ingrijiri medicale.

Foto: Arhiva

Exit mobile version