Opinia Timisoarei

‘Ajutor! Ajutor!’ strigatele care au declansat o operatiune contra cronometru intr-un oras din Timis. Surpriza salvatorilor

TIMIS. O tanara cu spirit civic care mergea spre casa, pe o strada din Lugoj, a auzit un barbat care striga dupa ajutor si s-a speriat.

CITESTE SI: Accident de munca pe santierul de la Centrul de legume fructe de la Tomnatic. 4 oameni prabusiti de la inaltime. Tanar adus cu elicopterul SMURD la Timisoara 

Strigatele veneau de pe malul raului Timis, in apropierea Podului de Fier, iar femeia a crezut ca cineva se ineaca. Imediat a sunat la 112.

La fata locului au ajuns rapid echipaje ale pompierilor, politiei si ambulantei, dar nu a fost nevoie de interventia acestora.

Barbatul care cerea disperat ajutor ii striga, in fapt, pe alti amici cu care venise la pescuit. El prinsese un peste de mari dimensiuni, insa lanseta a cedat si captura a fost ratata, scrie lugojinfo.ro.

Totusi, salvatorii au verificat zona sa se asigure ca nu e altcineva care sa aiba cu adevarat nevoie de ajutor, dupa care s-au retras la baza.

Exit mobile version