Opinia Timisoarei

‘Ajutooor’. Tipatul disperat al unei femei pe o strada din Timisoara, auzit de jandarmi. Ce-a facut un recidivist

TIMISOARA. Goana nebuna a jandarmilor dupa un hot la Timisoara. Acesta tocmai pradase o femeie, pe o strada din centrul orasului.

CITESTE SI: Se cauta un hot in Timisoara. A dat lovitura intr-un magazin si a bagat prada in chiloti. Imaginile furtului Video 

S-a intamplat miercuri, chiar la orele pranzului, pe strada Martin Luther, intre Punctele Cardinale si Proclamatia de la Timisoara, in dreptul Bastionului.

Un individ i-a furat banii din buzunarul femeii si a rupt-o la fuga. Norocul timisorencei a fost ca tipetele ei de ajutor au fost auzite de o patrula a jandarmilor care trecea intamplator prin zona. Oamenii legii au pornit in urmarirea fugarului.

Dupa o goana de cateva minute printre masini, l-au capturat pe hot. Asupra lui au gasit cei 600 de lei furrati, iar barbatul a si recunoscut tot ce a facut.

La verificari, jandarmii aveau sa descopere ca individul e recidivist. Fusese condamnat cu suspendare si tocmai era in cursul unui termen de incercare. Nu s-a putut abtine insa si a dat iama in buzunarul femeii. Asa ca acum va fi cercetat pentru furt si are toate sansele sa ajunga in puscarie.

Exit mobile version