Opinia Timisoarei

Ajuta si tu la prinderea unor talhari la Timisoara! Acestia au atacat o femeie, i-au smuls poseta, au fugit cu masina si au facut un accident. Autoturismul avea doua randuri de numere

TIMISOARA. A aparut prima imagine cu soferul care a facut miercuri un accident pe strada Horia din cartierul Mehala, aceasta dupa ce a talharit o femeie, ajutat de un ‘prieten’.

CITESTE SI: Surpriza se adanceste in privinta masinii cu doua randuri de numere care s-a rasturnat in urma unui accident la Timisoara, iar soferul a fugit. A fost folosita la o talharie 

CITESTE SI: Surpriza de proportii dupa un accident la Timisoara. O masina rasturnata avea inca un rand de numere ascunse. Soferul a fugit 

Dupa ce soferul a lovit o masina parcata pe marginea strazii Horia, autoturismul a ricosat intr-un copac si s-a rasturnat. Conducatorul auto si complicele sau au rupt-o la fuga facandu-se nevazuti.

In urma impactului, placutele de inmatriculare cu numere de Timis s-au desprins in partea din spate, iar de dedesubt au aparut altele, de Bulgaria.

Politistii ajunsi la fata locului aveau sa descopere ca masina cu pricina fusese folosita imediat dupa o talharie petrecuta tot in cartierul Mehala cu cateva minute inainte de accident.

Soferul fugar si amicul sau atacasera pe strada o femeie careia ii furasera poseta, apoi s-au urcat in masina si au demarat in tromba. In goana lor nebuna, au izbit autoturismul parcat.

Politistii au stabilit ca numerele de Timis fusesera furate de pe o alta masina.

Oamenii legii incearca acum sa dea de urma talharilor. O imagine cu cei doi, in timp ce alearga cu prada, a fost surprinsa de o camera de supraveghere din zona in care a avut loc atacul.

Foto: Info Trafic Jud Timis

Da si tu o mana de ajutor. Da SHARE pentru ca fotografia celor doi sa ajunga sub ochii cat mai multor oameni, poate cineva ii recunoaste si dam de urma lor!

Exit mobile version