Opinia Timisoarei

Ai mers pe autostrada Lugoj-Deva lot 1? Vezi cum arata dupa deschidere cea mai noua sosea de viteza din Banat! VIDEO

TIMIS. Deschisa fara prea mult tam-tam, autostrada Lugoj-Deva Lot 1 a fost deja probata de soferi, iar concluzia este ca lucrarea se prezinta excelent…doar ca nu este foarte utila pentru cei care ar vrea sa ocoleasca Lugojul in drum spre Deva.

Asta pentru ca autoritatile nu au reusit sa gaseasca o solutie pentru ca intrarea sa se faca la Sanovita, asa ca o bucata de circa 10 km sta acum nefolosita.

Un sofer pasionat de infrastructura a realizat o filmare a tronsonului de autostrada recent inaugurata. In imaginile filmate de utilizatorul Cristian Sitov, de pe forumul peundemerg.ro, se vede ca noua autostrada este mai mult goala, dar infrastructura in sine se prezinta excelent. Soferul a parcurs tronsonul din autostrada A1 de la Traian Vuia pana in dreptul comunei Balint, de unde a continuat pe A6, segment care leaga A1 de centura Lugojului.

”Astfaltul e ok, în proportie de 95%+. Exista niste valuriri pe segmentul A6, între drumurile agricole dintre tipari si Costei, la podul peste Binis, pe directia A1->Lugoj. Foarte bine luminata noaptea, interchange-ul e usor îngust pentru rolul lui, dar nu cred ca era necesar sa fie mai larg. Banuiesc ca SOS-urile si toaletele nu functioneaza. SOS-urile si camerele sunt alimentate cu panouri solare (din lipsa de curent pe directia respectiva). Lucrarile de arta, picioare de pod, traversari, pasaje, sunt exceptionale. Treaba buna de la TS (Tirrena Scavi – n.r).”, a comentat autorul filmuletului.

[vimeo 82669607]

Google Maps a inclus deja noua autostrada in serviciul oferit, iar utilizatorii acestuia sunt directionati pe aceasta bucata de drum.

Ati circulat deja pe noua autostrada? Ce parere aveti despre ea?

Vezi si: CNADR recunoaste problemele de pe Lotul 1 al Autostrazii Lugoj-Deva, proaspat deschis circulatiei

Exit mobile version