Opinia Timisoarei

Agroland Timisoara pierde din nou in fata campioanei din Blaj

TIMISOARA. In premiera in elita, Agroland Timisoara a jucat cat a putut de bine in fata triplei campioane nationale, Volei Alba Blaj, dar in cele din urma, rezultatul a fost conform asteptarilor.

CITESTE SI: O minunatie. Poiana plina de flori langa Timisoara. Cum ajungi acolo Harta si foto

Formatia ardeleana, care va reprezenta Romania in Turnel Final 4 al Ligii Campioanelor chiar in aceasta primavara, s-a impus cu 3-1 (18, -23, 13, 20). Banatencele au pierdut a patra oara in acest campionat, sezon regulat, plus Top 6, contra formatiei din judetul Alba, dar astazi au fost cel mai aproape de a obtine un punct.

In urma acestui rezultat, Timisoara are sanse mici de a urca mai mult de locul 5, dar pentru o echipa nou-promovata este o performanta remarcabila.

CITESTE SI: Au cerut prea mult de la Iepuras, iar acum isi plang in pumni. Ce-au patit 3 tinere din Timisoara

Bogdan Paul a folosit urmatorul lot, in jocul de joi seara: Roxana Bacsis – 11 puncte, Diana Balintoni 4 puncte (1 blocaj), Andrea Lakovic – 12 puncte (3 blocaje), Andreea Petra – 10 puncte (1 as, 1 blocaj), Daniela Lupescu – 5 puncte (2 asi), Ariana Pirv – 11 puncte (1 as) si Mihaela Ozun (libero). Au mai intrat Diana Carbuneanu – un punct, Larisa Vasilica – 3 puncte (1 as, 1 blocaj), Daria Popa-Calota – 1 blocaj si Petruta Orlandea.

In runda viitoare Agroland Timisoara va juca tot pe teren propriu in compania lui CSM Targoviste.

Exit mobile version