Opinia Timisoarei

Agroland Timisoara: o poveste frumoasa, terminata trist

Timisoara a respirat, din pacate pentru putin timp, volei feminin de cea mai inalta clasa. Agroland a adus orasului ce ii lipsea de multa vreme, confruntari frumoase la fileu cu cele mai bune echipe din tara, si nu numai. Si daca ne gandim ca Agroland a adus medalii nationale si la competitiile juvenile, vedem tabloul perfect al unui sport cu viitor in oras… dar nu a fost sa fie.

CITESTE SI: Intersectii si pasaje complexe pe viitoarea sosea de Centura Sud de la Timisoara. Apel catre Ministerul Transporturilor 

Agro isi incepea sezonul 2017/2018 in elita voleiului romanesc cu multa ambitie, dar si cu mult curaj. Echipa termina sezonul regulat pe locul 5 si mergea in play-off din primul an, pastrandu-si locul si la finalul sezonului, unul in care Roxana Bacsis a fost jucatoarea cu cele mai multe puncte inscrise din A1. Trupa patronata de Horia Cardos ajungea in cupele europene, dar existau deja multe contre cu o federatie, mult mai buna la bagat bete in roata decat la a dezvolta acest minunat sport in Romania.

CITESTE SI: Paco, puiul de leu plecat de la Timisoara, fericit in noua lui casa. E vedeta Gradinii Zoo de la Tg. Mures. Noi n-am fost in stare sa-l pastram. Video 

In vara, echipa a pierdut, prea usor, unele jucatoare, insa au fost aduse altele, printre care si o campioana mopndiala din nationala Serbiei. Rezultatele din presezon nu au fost multumitoare, dar nici cele din campionat nu au dus multa satisfactie, insa echipa a reusit sa termine turul, tot pe locul 5.

Cu antrenorul echipei suspendat fara temei timp de 8 luni, dar si cu alte probleme din partea Federatiei, patronul Horia Cardos a ales sa puna „lacat” echipei ce se putea bate la podium, dar si in cupele europene. O poveste frumoasa, cu sportive de top ce s-au simtit bine la Timisoara, dar cu un final trist din cauza unor decizii luate de cei care ar trebui sa ingrijeasca voleiul, nu sa il distruga.

Exit mobile version