Opinia Timisoarei

Agro e in criza. Echipa de volei feminin din Timisoara a parasit Europa pe usa din spate

TIMISOARA. UVT Agroland Timisoara nu a reusit sa intoarca soarta calificarii in optimile Cupei Challenge. Joi seara,in returul 16-imilor, formatia banateana a fost intrecuta categoric de Vasas Budapesta cu 3-0 (17, 13, 25), la capatul unui meci in care a oferit cadou 23 de puncte adversarelor.

CITESTE SI: ‘Eu nu mai cred ca Nicolae Robu e rau intentionat. E incapabil sa inteleaga ca ce gandeste e insuficient pentru acest oras’. Revolta deputatului Alfred Simonis in fata gunoaielor de pe strazile din Timisoara

In plus, echipa din capitala Ungariei a fost superioara la blocaj, 15-3, precum si la serviciu (raportul asilor 9-1). Intalnirea tur disputata saptamana trecuta la Budapesta a fost castigata tot d ejucatoarele maghiare, 3-1.

E greu sa mai tragem concluzii dupa meciuri de aceasta factura. Pur si simplu, nu a fost decat o singură echipa in teren, cea adversa. Nici nu sunt foarte multe lucruri de spus in aceasta situatie. Am crezut ca jocurile precedente au fost cele mai slabe ale noastre, dar m-am inselat. Acesta a fost cel mai slab! Nivelul la care am jucat nu ne permite nici macar să prindem play-off-ul in campionat, nu mai vorbesc de a emite pretentii in Cupele Europene. Am ajuns in aceasta situatie si nu ar fi trebuit sa se intample”, a spus antrenorul UVT Agroland, Bogdan Paul.

Dupa duelul cu Vasas, jucatoarele banatene au la dispozitie doar ziua de vineri pentru a pregati duelul cu CSM Bucuresti, din runda a 8-a a Diviziei A1 de volei feminin. Partida contra campioanei en-titre este programata sambata, 8 decembrie, la ora 19.30, la sala UVT-Oituz.

Agro se afla intr-o criza de rezultate inregistrand doua esecuri in meciuri accesibile in campionat, cu CSM Lugoj si Dinamo si doua infrangeri in Challenge Cup.

Exit mobile version