Opinia Timisoarei

Aer conditionat, toaleta si dus. Sunt dotarile noilor chioscuri de bilete STPT la Timisoara, ce vin in ajutorul vatmanilor si soferilor. Foto si video

TIMISOARA. Inca un pas important spre modernizare. Societatea de Transport Public Timisoara schimba chioscurile de bilete din oras, iar cele noi sunt prevazute cu aparate de aer conditionat, cu toaleta si dus. Dotarile sunt mai mult decat binevenite pentru soferi si vatmani care vor putea folosi in caz de nevoie.

In plus sunt inca multi calatorii care prefera sa cumpere bilete de la tonete, in loc sa utilizeze noile mijloace de plata: card, sms sau telefon.

CITESTE SI: Gata. Putem arunca molozul, mobila veche sau resturile vegetale la cele 4 puncte de colectare RETIM din Timisoara, gratis. Programul de functionare 

In total, avem 18 chioscuri de bilete in oras. 13 dintre acestea vor fi schimbate. Pana in acest moment, 3 astfel de chioscuri au fost montate. Ca dotari, chioscurile au aer conditionat, toalete si dusuri, care vor putea fi folosite de doamnele care lucreaza aici, dar si de soferi si vatmani„, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro directorul STPT, Nicolae Bitea.

Primele chioscuri moderne au fost montate la Posta Mare, in statia Cluj si la AEM. Operatiunile de inlocuire a tonetelor vechi se desfasoara noaptea pentru a nu incurca traficul, dar si pentru ca dimineata la ora 6.00 calatorii sa le gaseasca deja deschise, conform programului.

 

Exit mobile version