Opinia Timisoarei

Adrian Orza si „Polonicul de Argint”

TIMISOARA. Nu este vorba despre o poveste. Nici de adormit copii, nici de-i speriat. Viceprimarul Timisoarei ar putea participa fara emotii la mult-laudatul si extra-cunoscutul concurs MasterChef pe care sute de mii de romani il urmaresc cu sufletul la gura.

Cine-o castiga? Cine-o gati mai bine? Putini stiu ca vicele Orza este detinatorul “Polonicului de Argint”, trofeul pe care il castiga cel mai bun bucatar participant la concursul de gatit “Noaptea Bucatarilor”, care are loc in fiecare an in Timisoara. Eheee, daca ar participa domu’ Orza la MasterChef…

In 2012 ii revine lui Adrian Orza onoarea de a inmana polonicul succesorului sau, concurentul cel mai priceput in arta culinara din acest an. Anul trecut, meniul lui Orza a fost cel mai reusit, cel mai laudat, cel mai gustat, cel mai, cel mai, cel mai… si a castigat. El a pregatit un muschi de vita umplut cu branza. Buna. Gustoasa. Fina. Mai ales pentru papilele gustative. Un deliciu al culinaritatii, ce mai!
___________________________________________________________
NOTA: Articolele din categoria BARFE sunt considerate ca facand parte din genul publicistic pamflet si trebuie tratate ca atare!

Exit mobile version