Opinia Timisoarei

Adrian Orza: Nu merg duminica la Referendum, nu l-am votat niciodata pe Basescu, in 2004 mi-am anulat votul!

TIMISOARA. Adrian Orza, presedintele PNTCD Timisoara, a declarat ca nu va merge duminica la vot, la Referendum, considerand ca acest gest al sau nu inseamna ca il sustine pe presedintele suspendat, Traian Basescu.

Adrian Orza a spus ca nici in 2004 si nici in 2008 nu l-a votat pe Traian Basescu si ca acum nu are motive sa il „devoteze”.

Nu merg la vot duminica. Nu l-am votat pe Traian Basescu nici in 2008, nu il votez nici acum, sa il devoteze cei care l-au votat, eu nu am motive sa il devotez. Daca imi aduc bine aminte, era Alianta DA care l-a votat pe Basescu, liberalii, sa se duca ei sa il devoteze. Daca nu votez nu inseamna ca ii dau votul, ca il sustin. Nu l-am votat atunci, nu il votez nici acum„, a declarat Adrian Orza.

Taranistul a mai spus ca se poate lauda ca este printre putinii romani care nu l-au votat nici pe Ion Iliescu, nici pe Adrian Nastase, nici pe Corneliu Vadim Tudor si nici pe Traian Basescu.

In 2004 am fost la vot si am anulat votul, am pus mai multe stampile pentru ca am vrut sa fiu sigur ca se anuleaza„, a precizat Adrian Orza.

Exit mobile version