Opinia Timisoarei

ADIO autostrada de la Timisoara pana la Belgrad! S-a renuntat la construirea soselei de mare viteza

TIMISOARA. Autostrada dintre Timisoara si Belgrad nu se se mai construieste. Autoritatile au anuntat ca renunta total la acest proiect. Soseaua de mare viteza ar fi urmat sa lege Timisoara de Pancevo si apoi de Belgrad.

CITESTE SI: Accident violent pe o sosea din Timis! BMW rupt in doua. Ce a facut soferul inainte sa fuga? 

Din pacate, partenerii sarbi, pentru ca aici trebuie sa fie de acord si Serbia si Romania, considera si au considerat ca nu este strategic acel proiect pentru sarbi, pentru Serbia. si au renuntat la sustinerea pentru proiectul respectiv. Nu din partea noastra, ci din partea Serbiei s-a renuntat”, a anuntat premierul Sorin Grindeanu, aflat la Timisoara.

CITESTE SI: Sorin Grindeanu: Mi-am vaccinat copiii si cred ca am facut bine! In zona rurala, in Romania, se sta mult mai bine cu vaccinarea decat in orase 

Drumul expres urma sa aiba aproximativ 140 de kilometri, intre Timisoara si Pancevo, si doua benzi pe sens. In octombrie anul trecut fusese aprobat studiul de fezabilitate, in valoare de aproape 9 milioane si jumatate de euro. soseaua ar fi urmat sa fie gata pana in 2025, scrie digi24.ro.

Foto: Arhiva

Exit mobile version