Opinia Timisoarei

Adeverinte false pentru iesit din casa in carantina descoperite de politisti. Dosare penale si amenzi la Timisoara si in judet

TIMISOARA. Doi timisoreni s-au ales cu dosare penale, dupa ce au prezentat la control adeverinte false de la angajator. Oamenii legii verifica alte doua in baza de date a ITM.

CITESTE SI: Amenzi si de 6000 de lei pentru nesimtitii care au aruncat gunoaie la colt de strada in Timisoara. Au fost prinsi cu camerele de supraveghere. Foto 

Cele 4 adeverinte suspecte au fost descoperite in urma cu doua zile, iar dupa verificarea in baza de date a ITM doi dintre timisoreni s-au ales cu dosar penal pentru fals in declaratii. Celelalte doua sunt inca in verificare.

In alta ordine de idei, in ultimele 24 ore, politistii au verificat 55 de firme, au urcat in 126 de mijloace de transport si au legitimat peste 2000 de oameni.

In urma verificarilor au fost aplicate 293 de amenzi, cu o valoare totala de 74.250 de lei. 196 dintre acestea au fost date celor care nu au purtat masca de protectie, iar alte 97 le-au incasat cei care au plecat de acasa fara declaratii de proprie raspundere sau adeverinta de la angajator.

Controalele politistilor vor continua si in weekend.

Exit mobile version