Opinia Timisoarei

Adeverinta de vaccinare anti-COVID, disponibila online. De unde o puteti descarca

Timisenii care si-au facut deja vacinul anti-COVID pot obtine si online adeverinta elecronica de vaccinare.

CITESTE SI: Liber la programarea pentru vaccinul impotriva COVID-19 pentru toata lumea, la Timisoara si in judet. Incepe etapa a treia 

Aceasta este disponibila de marti in Registrul electronic national al vaccinarilor. Anuntul a fost facut de medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania.

Fiecare persoana care a fost vaccinata cu cele doua doze sa poata sa-si descarce adeverinta de vaccinare, în format electronic, direct din Registrul electronic national al vaccinarilor. Practic, persoana vaccinata isi introduce câteva date de siguranta si poate sa îsi descarce aceasta adeverinta”, a anuntat coordonatorul campaniei nationale de vaccinare împotriva COVID.

Adeverinta poate fi descarcata de AICI.

Utilizatorul trebuie sa apese pe buntonul OBTINETI ADEVERINTA ELECTRONICA DE VACCINARE”, dupa care se va deschide o nota de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, cu care doritorul trebuie sa fie de acord in josul paginii, pentru a fi trimis la pagina de autentificare cu CNP si numar de telefon. Veti primi un cod de siguranta prin SMS, apoi va fi disponibila si adeverinta de vaccinare.

Exit mobile version