Opinia Timisoarei

Adevaratul motiv pentru care sala polivalenta nu se construieste la Timisoara, ci la Giroc!

TIMISOARA. Premierul Sorin Grindeanu, prezent la Timisoara a dezvaluit motivul pentru care sala polivalenta cu 16.000 de locuri urmeaza sa se construiasca la Giroc si nu la Timisoara, in apropierea Stadionului „Dan Paltinisanu”, asa cum a propus primarul Nicolae Robu.

CITESTE SI: Accident spectaculos pe un bulevard mare din Timisoara! Ce s-a intamplat cu o masina de scoala de soferi? 

Grindeanu a spus ca Nicolae Robu i-a transmis „un material” pe care l-a citit, insa a indemnat primarii sa ia exemplu de la alti edili.

E randul cuiva sa imi scrie SMS-uri, eu am primit din alte parti. Nu, nu am apucat sa discut cu domnul Robu, mi-a trimis un material, l-am citit la birou, a fost un material in urma cu o luna si ceva, pe care l-am citit. Nu trebuia neaparat, fiind un om care stiu foarte bine lucrurile cel putin legate de Timisoara si de Timis, dar apreciez efortul de a scrie, cred ca nu trebuie sa ramana doar la stadiul de scris domnul primar si si alti primari din tara sa ia exemplu de la alti primari de municipii din Romania care au un dinamism„, a spus Grindeanu.

CITESTE SI: Motivul incredibil pentru care unii soferi se plimbau in cerc prin parcarea Aeroportului Timisoara! Ce se va intampla in scurta vreme? 

Intrebat despre nemultumirea lui Nicolae Robu privind amplasarea salii polivalente la Giroc, Grindeanu a spus si care sunt motivele care au stat la baza alegerii Girocului in detrimentul Timisoarei.

Iata un exemplu de orgoliu local. Eu stiu ca si timisean, timisorean, ca orasul nostru care se extinde foarte mult, are nevoie de o sala polivalenta. Aceasta sala polivalenta pe mine ca timisean ma intereseaza prea putin unde este locata, ma intereseaza sa se faca. Si asta este abordarea corecta. In plus, din ceea ce am inteles de la Ministerul Dezvoltarii, terenul pe care l-a pus primaria la dispozitie nu e bun pentru ca e traversat de o linie de cale ferata, nu e viabil, nu vreau sa intru in amanunte. Pe mine ma intereseaza mai mult sa se faca aceasta sala polivalenta pe care Timisoara si nu numai Timisoara, eu cred ca intreaga regiune are nevoie pentru ca Timisoara este centrul acestei regiuni. Orgoliile locale trebuie depasite. V-am spus si la inceputul discutiei, fac apel sa inteleaga daca vor sa faca proiecte importante pentru comunitatile pe care le conduc si sa nu mai faca politica cu care au fost invatati in acesti ani. Si nu dau nume sau prenume, fac apel in acest fel„, a mai spus premierul.

CITESTE SI: Surpriza in trafic la Timisoara! Ce-au descoperit politistii cand au tras pe dreapta un sofer de 25 de ani? 

Sorin Grindeanu si Nicolae Robu au avut, totusi, o intrevedere privata, la Consiliul Judetean Timis.

Exit mobile version