Opinia Timisoarei

Adela Popescu, insensibila la dovezile de iubire ale lui Radu Valcan

Actrita Adela Popescu nu reactioneaza pozitiv la avansurile pe care i le face colegul ei de telenovela, Radu Valcan, lasandu-l mereu cu buza umflata.

La filmarile telenovelei „Iubire si onoare”, difuzata de Acasa TV, s-a infiripat un amor unilateral. Protagonistul? Acelasi ca in serial: Radu Valcan, care de aceasta data nu simte satisfactia iubirii impartasite ca in povestea de pe micul ecran.

Se pare ca, de ceva vreme, fostului manechin i s-au aprins rau calcaiele dupa colega sa, Adela Popescu, care insa nu da semne ca ar simti si ea la fel. Raceala roscatei nu l-a inhibat pe Valcan, care, ca orice barbat indragostit, face eforturi in continuare sa o cucereasca.

Sambata seara, el s-a strecurat in grupul ei de prieteni si a insotit-o la un restaurant de pe pe strada Tunari din Capitala, unde atmosfera a fost destul de buna cat sa-i determine sa stea pana dimineata, dar nu atat de buna incat sa plece si impreuna.

Din motive pe care numai Adela le cunoaste, Radu Valcan s-a simtit stingher, la un moment dat, si a parasit singur restaurantul in jurul orei 03.30, lasand-o pe actrita si pe prietenii ei sa petreaca in continuare pana la ora 05.00, cand au plecat si ei spre casele lor.

Exit mobile version