Opinia Timisoarei

Acvariul din Piata Operei, inca departe de demolare. Telenovela primarului Robu continua la Timisoara

TIMISOARA. Au trecut 15 zile de cand primarul Nicolae Robu promitea ca in 10 zile demoleaza controversata constructie de sticla din Piata Operei. Potrivit unor surse din Primaria Timisoara, edilul sef al orasului da vina de nereusita pe firma care trebuie sa o demoleze.

Dupa ce de Craciun a facut spectacol cu scoaterea primului surub si a dat asigurari ca acea constructie va disparea imediat dupa Revelion din centrul orasului, se pare ca mai avem de asteptat pana cand nu o s-o mai vedem acolo. In 8 ianuarie, Robu promitea ca in 10 zile „Acvariul” va fi demolat. Au trecut 15 zile si nu s-a schimbat nimic. Muncitorii au facut doar o „gaura” in constructie.

Potrivit unor surse din Primaria Timisoara, subiectul a fost discutat la sedinta operativa de luni din cadrul institutiei. Surprins, primarul ar fi constatat ca muncitorii firmei care ar trebui sa demoleze Acvariul nu au mai facut nimic si a cerut explicatii.

Am incercat sa-l intrebam pe Nicolae Robu ce se intampla cu constructia de sticla si daca va lua vreo masura impotriva firmei care ar trebui sa-l demoleze. Raspunsul primarului a fost scurt, printr-un SMS: „Scuze, dar astazi nu am timp. De maine (n.r. marti) vom avea zilnic conferinta sau briefing de presa”. 

Exit mobile version