Opinia Timisoarei

Acuzatii de viol, dupa… 10 zile, in Timis. Un viitor politist si prietenul lui, cercetati ca ar fi abuzat o fata de 15 ani

TIMISOARA. Intamplare teribila, cu multe necunoscute in Timis. Doi tineri au fost plasati sub control judiciar dupa ce unul dintre ei ar fi violat o copila de 15 ani din Lugoj. Celalalt, elev la o scoala de agenti de politie, e socotit, deocamdata, complice.

CITESTE SI: Momentul impactului a fost filmat. Femeie lovita de o masina a Politiei Locale la Timisoara, dupa ce a traversat strada pe rosu. Video

Totul s-ar fi intamplat la inceputul lunii, la Faget, unde fata s-a aflat in vacanta la niste rude. Tanarul viitor politist, aflat in vacanta, a scos-o pe adolescenta la o plimbare cu masina. Au mers impreuna in vizita acasa la un prieten de-al agentului.

Nu este inca foarte clar ce s-a petrecut acolo in noaptea de 7 spre 8 august. Cert este insa ca tanara a decis sa le spuna parintilor ce s-a intamplat abia dupa zece zile, cand s-a intors acasa la Lugoj. Familia a anuntat Politia, iar fata a sustinut ca a fost violata de cei doi tineri.

La data de 18 august 2022, polițiștii orasului Faget au fost sesizati cu privire la faptul ca o minora, de 15 ani, din Lugoj ar fi fost violată de doi tineri, in noaptea de 7 spre 8 august 2022, on orașul Faget. In urma investigatiilor efectuate, s-a constatat ca este vorba de un tanar, de 24 de ani, cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de viol si un tanar, de 21 de ani, cercetat pentru “complicitate la infractiunea de viol”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore, iar apoi magistratii i-au plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Ancheta continua.

Exit mobile version