Opinia Timisoarei

Actor din Timisoara, atacat de tigani in tramvai! Cum a scapat din mainile a 7 romi?

TIMISOARA. Un actor al Teatrului National din Timisoara si profesor de Arta actorului sustine ca a fost atacat marti seara, intr-un tramvai din Timisoara. Cinci romi si doua pirande ar fi sarit pe el sa-l jefuiasca, insa niciun trecator nu i-a sarit in ajutor. Pana si vatmanul l-ar fi lasat in mainile tiganilor.

Totul s-a intamplat la intersectia Bulevardului Cetatii cu Calea Bogdanestilor, marti seara, imediat dupa ora 21:00.

Claudiu Dogaru povesteste ca se afla in tramvaiul 4, cand, dintr-o data, s-a trezit atacat de romii pusi pe „fapte mari”.

„Cinci tigani si doua tiganci cu varste intre 18 si 60 de ani au incercat sa ma jefuiasca. Un singur cetatean a sarit in apararea mea si a unei doamne, la randul ei victima! Multumesc vatmanului tramvaiului 4 care a inchis usile si m-a lasat in mainile nemernicilor”, a spus Claudiu.

Actorul, in varsta de 37 de ani, spune ca agresorii voiau sa-i smulga portofelul, s-a ales si cu cateva lovituri si cu pantalonii rupti. Pana la urma, romii n-au reusit sa-l jefuiasca.

„Un individ pe la 60 de ani mi-a tras portofelul din buzunar, l-am prins de mana, tramvaiul a oprit la Obligado, unde se desparte 4 de 5, individul a inceput sa ma loveasca cu bastonul, un domn din tramvai, care vazuse totul, a intervenit, a fost lovit, a reusit sa urce din nou in tramvai, iar eu am ramas singur. Dupa ce m-a alergat, alti 4 colorati care-l asteptau pe nenorocitul ala, m-au prins in fata bancii de vizavi, m-au lovit, a intervenit un baiat si mai departe am reusit sa intru intr-un taxi. Baiatul cred ca a reusit sa scape, pentru ca, la cateva minute dupa, cei 7 colorati erau stransi in statia de tramvai”, a povestit, pentru opiniatimisoarei.ro, Claudiu Dogaru.

Actorul s-a ales cu o vanataie zdravana la cap, julituri, rani la nivelul mainilor si cu blugii rupti. Barbatul se gandeste sa depuna plangere la Politie.

Claudiu Dogaru este actor colaborator la Teatrul National din Timisoara si profesor de Arta actorului in Timisoara.

Exit mobile version