Opinia Timisoarei

Actiune uriasa de plantare, in apropiere de Timisoara. Sute de arbori ornamentali saditi la Sag. Foto si video

TIMISOARA. S-a strigat adunarea, iar peste 150 de oameni, cu mic, cu mare, au raspuns prezent la o ampla actiune de plantare de arbori.

CITESTE SI: Dominic Fritz, bun de plata dupa inca o infrangere in instanta. Judecatorii il pun sa-i achite din buzunar despagubiri omului de afaceri Dan Dinu, caruia i-a pus ilegal lacatul pe usa berariei din Piata 700 din Timisoara

Timp de 3 zile, Primaria Sag, impreuna cu Scoala Gimnaziala din localitate, organizeaza o campanie de sadire de copaci ornamentali in localitate, iar actiunea s-a bucurat de succes inca de la inceput.

„Multumesc celor peste 150 de persoane care astazi au participat la frumoasa actiune de plantare de arbori , de pe raza localitatii noastre ! Alaturi de angajatii primariei, de firmele care au sustinut aceasta actiune, de domnul subprefect si nu in ultimul rand de inimosii nostri consateni am reusit astazi sa plantam peste 400 de arbori ornamentali, urmand ca actiune sa o continuam si in zilele urmatoare„, a spus primarul comunei Sag, Flavius Rosu.

In total, nu mai putin de 800 de arbori ornamentali vor fi plantati pe spatiile verzi din Sag, pana la finalul campaniei.

Actiunea a demarat joi, la ora 17.00, si va continua pana sambata.

Cei care vor sa se alature evenimentului sunt asteptati in fata primariei si vineri, de la ora 15.00, si sambata, de la ora 11.00, pentru a pune umarul la infrumusetarea comunei.

 

Exit mobile version