Opinia Timisoarei

Actiune de amploare langa Timisoara, intr-un exercitiu: politistii au salvat un copil rapit. FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Desfasurare de forte in localitatea timiseana Sag, la 2 pasi de Timisoara. Pompieri, politisti, mai multe echipaje ale Formatiunii Salvo, dar si voluntari au cautat un copil de 11 ani care ar fi fost ranit. A fost de fapt o simulare in cazul unei situatii de criza.

Totul a inceput in jurul orei 17:00, moment la care s-a dat alarma. Atunci s-a aflat ca prichindelul de 11 ani a fost rapit de catre un barbat necunoscut. Politistii s-au comportat asa cum s-ar comporta atunci cand viata unui copil ar fi pusa in pericol.

Echipele s-au mobilizat imediat, pompierii militari ocupandu-se de zona raului Timis, echipajele de la Salvo de malurile raului, iar voluntarii au cautat din aer: din motoparapante.

Ei au observat imediat masina in care se afla minorul si cel care l-a rapit si au anuntat echipajele de la sol. Politistii de frontiera au intervenit si au mobilizat suspectul.

Desfasurarea de forte a fost organizata in cadrul exercitiului „ALERTA RAPIRE COPIL”, un mecanism national de alertare a populatiei in cazul rapirii sau disparitiei unui copil.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version