Opinia Timisoarei

ACS si ASU sa devina o singura Poli! Cine crede ca ar fi posibil ca Timisoara sa aiba doar o echipa de fotbal si cum s-ar putea finanta?

TIMISOARA. Consilierul local al PSD Timisoara, Alfred Simonis, a venit cu o propunere legata de echipele de fotbal ale Timisoarei, ASU Politehnica Timisoara si ACS Politehnica Timisoara.

Simonis propune ca cele doua echipe sa fuzioneze, daca e posibil asa ceva, si sa fie finantate, printr-o formula legala, de catre Consiliul Local Timisoara.

ASU Politehnica Timisoara este, in prezent, pe primul loc in liga a treia de fotbal si are sanse sa promoveze in liga a doua. Are 1.500 de spectatori acasa, iar 500 in deplasare. In acelasi timp, echipa ACS poli Timisoara care e in prima liga de fotbal are 300-500 de spectatori pe meci, acasa. Propun sa se demareze negocieri sa se gaseasca formula legala pentru ca aceste doua echipe sa devina una singura si sa finantam acea echipa, adevarata Poli si anume ASU”, a declarat Alfred Simonis.

Consilierul local a mai propus ca in cazul in care fuziunea nu va putea avea loc, sa se gaseasca formula legala pentru finantarea ambelor echipe de fotbal.

Exit mobile version