Opinia Timisoarei

ACS Poli Timisoara se intoarce din cantonament, dar are program plin! Vezi ce urmeaza pentru prim-divizionara

TIMISOARA. Dupa 10 zile in care polistii si-au „incarcat” bateriile la Poiana Brasov, echipa pregatita de Ionut Popa se intoarce la Timisoara pentru a pregati ultimele detalii pentru debutul in noul sezon.

Banatenii au jucat la Brasov patru partide amicale, trei cu grupari din Ligile 4 si 5, castigate la scor si unul cu divizionara B CS Balotesti, incheiat la egalitate, 1-1.

Programul echipei este batut in cuie si pentru urmatoarele zile. Vineri de la ora 17, intr-un mare centru comercial al orasului, va avea loc prezentarea echipei pentru noul sezon, o ocazie buna pentru fanii acestei formatii de a cunoaste si „calupul” de jucatori noi, 9 la numar. Tot vineri, dar de dimineata, de la ora 11, va avea loc tragerea la sorti a campionatului, moment in care Poli va cunoaste ordinea adversarilor pe care ii va infrunta in sezonul 2017/2018.

In fine, sambata, 8 iulie, Poli Timisoara va sustine in deplasare un meci de verificare contra echipei maghiare Debreceni VSC. Meciul va incepe la ora 19,00 (ora Romaniei) si se va desfasura pe stadion ”Nagyerdei Stadium”, din Debrecen. DVSC este una dintre cele mai cunoscute formatii din Ungaria, avand la activ 7 titluri nationale, 6 Cupe nationale, 5 Supercupe si o Cupa a Ligii.

Apoi, la finele saptamanii viitoare va incepe si Liga 1.

Exit mobile version