Opinia Timisoarei

ACS Poli Timisoara pierde meciul de la Targoviste. Esec de la punctul cu var

Dupa ce a invins Ripensia in etapa de miercuri, Chindia a trecut astazi, pe teren propriu si de ACS Poli. A fost 1-0 dupa un meci dominat de gazde, dar in care ecartul imens de puncte dintre cele doua formatii nu prea s-a vazut.

Diferenta s-a facut in minutul 16, cand Calugher l-a faultat aiurea in careu pe Florea, iar Cherchez a transformat de la punctul cu var pentru 1-0. In rest, un meci destul de echilibrat, cu ACS Poli incercand un joc curajos, dar fara solutii la finalizare, in timp ce Chindia a avut multe oportunitati, doua bare, dar si multe interventii miraculoase ale lui Dinu Moldovan, de departe cel mai bun jucator de pe teren.

Chindia a obtinut a 20-a victorie in 30 de etape si a ajuns la 66 de puncte, formatia din judetul Dambovita fiind pe locul 2, promovabil. La polul opus al clasamentului, ACS Poli ramane cu 22 de puncte, fiind penultima clasata. Sunt sanse infime ca trupa banateana sa se mai salveze, existand o diferenta de 10 puncte de primul loc deasupra liniei de supravietuire, pe care acum se afla ASU Politehnica, echipa ce joaca astazi, de la ora 15 cu Dacia Unirea Braila, ultima clasata.

ACS Poli: D. Moldovan – Tigirlas, Paramatti (cpt.), Uyi, Vl. Olteanu – D. Munteanu, Calugher – Badauta, Buzan, Manolache – Sidorenco. Au mai jucat: Golda, Bilia, Chemin.
Antrenor: Valeriu Rachita

Exit mobile version