Opinia Timisoarei

ACS Poli Timisoara pierde cu Pandurii, dupa ce a primit un gol din ofsaid si unul dintr-un penalty usor acordat

TIMISOARA. La omul sarac nici boii nu trag! Este o vorba veche ce se potriveste de minune la ACS Poli. Cu datorii, cu probbleme de lot, fara cantonament, fara un viitor cert, cu -14 la inceput de campionat. Si chiar in aceste conditii, cei care ar trebui sa imparta dreptatea pe teren, o fac impotriva regulilor.

ACS Poli a jucat in aceasta seara cu Pandurii Tg. Jiu in etapa a III-a primei ligi. Si nu s-a facut de rusine! S-au facut insa de rusine cei care au condus acest joc. Arbitrii!

Revenind strict la joc, gorjenii au inceput jocul mai bine, si-au creat primele ocazii, si au inscris primul gol al partidei prin Tucudean! Din ofsaid clar, dar pozitie validata…

In partea secunda, banatenii s-au prezentat mult mai bine, si cateva ocazii la poarta vizitatorilor, anuntau golul lui Elek, dupa un corner executat de Croitoru. Jocul s-a echilibrat vizibil, ACS Poli parea ca poate obtine chiar mai mult de un egal, dar centralul partidei a acordat prea usor un penalty pentru vizitatori. Obodo nu a gresit si a punctat cu siguranta de la punctul cu var.

S-a incheiat 1-3 (ultimul gol marcat cand nu mai conta in prelungiri de Munteanu), un scor mincinos pentru ceea ce s-a petrecut pe teren. Dar ce mai este corect in fotbalul romanesc!?

In  primul rand sunt suparat pe maniera de arbitraj. Daca un stadion intreg striga hotii, hotii, inseamna ca s-a intamplat ceva. O echipa poate sa joace bine sau rau, dar sa mergem pe linia corectitudinii. Eu nu il cunosc pe acest sef al arbitrilor, dar as propune ca dupa o etapa, doua, sa aduca unul de la noi, cum a fost Craciunescu. Nu se poate ca dupa atatia ani de fotbal sa dau vina pe arbitrii. Nu a fost 11 metri la Canu, a fost 11 metri la ei, uitati-va si la primul lor gol. In Anglia era vreodata penalty la faza asta. Timisoara a vrut cu ce are la dispozitie sa joace fotbal. Vrem sa jucam fotbal, dar sa fim arbitraj corect„, a declarat la finalul partidei, pentru Digisport, antrenorul timisorean Ionut Popa.

ACS Poli: Straton – Scutaru, Canu, Seroni, Neagu, Artean, Carstocea, Barbut, Croitoru, Popovici, Elek. Au mai jucat: Doman, Rosu, Sorescu

Exit mobile version