Opinia Timisoarei

ACS Poli Timisoara in moarte clinica. Nu a fost programata nici la Periam

TIMISOARA. Sfarsitul echipei intemeiate de fostul primar Nicolae Robu, ACS Poli, este mai aproape ca niciodata. Formatia timisoreana nu a fost programata nici in etapa a 3-a. Urmeaza excluderea din competitii.

CITESTE SI: Documentatiile pistelor de biciclete pe sub podurile Dacilor si Saguna, scoase din nou la licitatie de Primaria Timisoara. La prima strigare n-a venit nimeni

Fara bani si lot, dar cu o gramada de datorii si probleme juridice, ACS Poli isi traieste oficial ultimele zile. Dupa ce nu a facut deplasarea la Dudestii Vechi, din cauze financiare, gruparea alb-violeta nu a putut organiza nici meciul cu Pecica de acasa.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat ca partida de la Periam, dintre Avantul si ACS Poli nu se va disputa, ceea ce inseamna moartea sigura a unui club, cu performante limitate, dar care in anii de „glorie” a secatuit bugetul… orasului!

In celelalte partide ale etapei a 3-a din Liga 3, Seria * se vor intalni: Lipova – Chisineu Cris, Dumbravita – Pecica (ambele, vineri, ora 17), Dudestii vechi – Lunca Teuz Cermei si Curtici – Ghiroda (ambele, sambata, ora 17).

Foto: Arhiva

Exit mobile version