Opinia Timisoarei

ACS Poli Timisoara continua intaririle, desi mai sunt cateva zile pana la primul meci oficial in 2019

TIMISOARA. Ultima clasata din liga secunda, ACS Poli, a fost foarte activa in aceasta iarna, din toate punctele de vedere. Aducerea lui Valeriu Rachita a revitalizat putin clubul. Echipa s-a pregatit in Antalya, asta si datorita unui prieten al fostului antrenor Fane Nanu, a jucat multe amicale – unde totusi nu a impresionat, si a facut o gramada de transferuri.

CITESTE SI: Musai si un strop de rosu in Timis. Care e cel mai prost drum din judet pe harta calitatii soselelor nationale din Romania 

Dupa ce in weekend au venit doi internationali din Republica Moldova, saptamana a inceput cu alti doi jucatori noi pentru club. Este vorba despre un portar si un jucator ofensiv, posturi pe care s-au facut multe permutari in aceasta perioada.

Portarul Dinu Moldovan (nascut la 3 mai 1990) s-a alaturat echipei banatene, si tinand cont de experienta ar putea fi noul titular. Acesta si-a incheiat junioratul la Espanyol Barcelona, evoluand in Spania si la Ponferradina si Espanyol B. In Romania, a fost legitimat la Astra Giurgiu, Universitatea Cluj si FC Voluntari.

Mijlocasul ofensiv Sorel Chemin (nascut la 10 mai 1994, francezo-camerunez) a facut junioratul la PSG si a inceput titular ultimul amical, 1-2 cu Dumbravita. In Franta a mai jucat la Amiens, Le Havre B si Forbach, iar in strainatate a evoluat la Dunfermline (Scotia) si Oroklinis (Cipru).

Altfel, ACS Poli joaca sambata, de la ora 11, primul meci oficial, acasa pe Electrica cu Ripensia.

Exit mobile version