Opinia Timisoarei

ACS Poli Timisoara are sansa sa spele rusinea contra FCSB-ului in Cupa Romaniei

TIMISOARA. Dupa acel 0-7 greu de uitat, inregistrat in aceasta tomana la Bucuresti, alb-violetii de la ACS Poli au sansa de o razbunare impotriva formatiei lui Nicolae Dica, FCSB. Si ce moment mai bun este, decat acesta, cand Poli si-a regasit pofta de joc, avand deja patru jocuri fara infrangere, in timp ce FCSB vine dupa trei esecuri la rand, intalniri in care nici macar nu a punctat. Si cum Cupa Romaniei este competitia surprizelor, de ce sa nu poata ACS sa treaca de FCSB.

CITESTE SI: ‘Mica Bucovina’ din Banat, un loc de poveste in care trebuie sa ajungi macar o data in viata. Video 

Ionut Popa crede in echipa sa si isi doreste ca baietii sai sa arate atitudine in aceasta intalnire. „Este un joc in care mi-as dori sa fie numai si numai contributia jucatorilor mei. Ca antrenor, vreau sa vad de la elevii mei ca vor sa-si ia revansa dupa umilinta suferita in campionat. Vreau sa vad daruire totala si determinare la cel mai inalt nivel. Vreau să vad atitudine!”, a spus Popa inaintea intalnirii.

FCSB-ul este una din echipele care mai intotdeauna a invins ACS Poli, fie ca a fost vorba de sezonul regulat, sau Cupa Ligii. Totusi, banatenii au o amintire frumoasa, din septembrie 2015, cand trupa viola invingea atunci formatia bucuresteana, pe Dan Paltinisanu cu 1-0.

CITESTE SI: Nenorocire in Timis. Eleva de liceu, moarta intr-o fabrica 

ACS Poli – FCSB se joaca joi, 30 noiembrie, de la ora 21,30, in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Exit mobile version