Opinia Timisoarei

ACS Poli reuseste PROMOVAREA in Liga 1 chiar pe terenul rivalei din Banat! Victorie pentru Timisoara, la Resita!

TIMISOARA. Desi aveau nevoie doar de un punct pentru a-si asigura si matematic promovarea in Liga 1, ACS Poli a demonstrat pe terenul celei mai mari rivale din B2 ca nu a avut adversari in acest sezon. Trupa lui Dan Alexa a invins si sambata aceasta trupa guralivului Oprita si astepta din vara marile echipe din Liga 1 pe stadionul Dan Paltinisanu.

Meciul s-a ridicat la nivelul unui derby, in prima repriza partida fiind disputata cu ocazii la ambele porti. In mitanul secund, ACS Poli a luat fata adversarei a deschis scorul prin Pedro Henrique, care a finalizat o faza construita de Elek si Boldea (minutul 57). Dupa nici 10 minute, acelasi Pedro Henrique a marit avantajul „banatenilor de campie”, dupa o faza bine lucrata si un asist a lui Popescu. Umilinta pentru gazde avea sa fie pana la urma totala in prelungirile partidei cand Ovidiu Popescu a semnat golul trei si totodata victoria cu 3-0!

Timisoara invinge astfel Resita la scor de forfait, reusind o promovare mai mult decat meritata in prima liga.

ACS Poli: Pap – Belu, Scutaru, Melinte, G. Neagu, Ov. Petre (cpt.), Barbut, Keita, Poparadu, Elek, Pedro Henrique. Au mai jucat: Ov. Popescu, Boldea, Popovici.

Exit mobile version