Opinia Timisoarei

ACS Poli invinge colega de esalon, Luceafarul Oradea. Timisorenii au castigat cu 3-1 amicalul disputat sambata dimineata

Antrenorul Vali Velcea si-a impartit lotul in doua echipe, pentru a sustine, in aceeasi zi, doua meciuri de verificare. In prima partida, o formatie din care au facut parte mai multi jucatori tineri au intalnit Luceafarul Oradea.
ACS Poli a inceput jocul in formula:  Coca- Redjepi, Miculescu, Bocsan, Todorov- Dobricean, Artean, Trandu, Nanu- Enciu si Szekely, iar pe parcurs au mai intrat Kirev, Barbu, Bostina, Plescan si Balaure, chemat de la echipa de juniori a clubului, pentru acest meci.
Oaspetii au fost cei care au deschis scorul in meciul, disputat pe unul din terenurile din vecinatatea stadionului Dan Paltinisanu, insa, cel care a impins mingea in plasa portii lui Coca a fost capitanul timisorenilor din acest meci, Razvan Trandu. Mijlocasul a deviat nefericit balonul venit din corner, in minutul 25. Tot el, insa, a restabilit egalitatea in partea a doua a jocului(min.47), pentru ca apoi Szekely(min.56) si Bocsan(min. 61) sa duca scorul la 3-1.
Jucatorii din lotul lui ACS Poli care nu au evoluat in partida cu Luceafarul Oradea, joaca de la ora 15, contra celor de la Banat Zdrenjanin.
Exit mobile version