Opinia Timisoarei

ACS Poli incearca sa-si intareasca lotul. Fostul jucator de la Pandurii Targu Jiu, Roberto Dumitru este testat de Vali Velcea

Mijlocasul stanga, care tocmai a implinit 19 ani s-a antrenat alaturi de alb-negrii luni seara si, in daca va primi acceptul tehnicianului timisorean, ar putea semna zilele acestea un contract cu ACS Poli
Roberto Dumitru a evoluat in ultima perioada la Pandurii Targu Jiu, echipa alaturi de care a si debutat in Liga I, intr-un meci cu Dinamo Bucuresti. Dumitru este in prezent liber de contract si a fost adus la ACS Poli de impresarul Cristea Opria. „E un fel de Barbut, doar ca joaca pe stanga. Este si un bun executant de lovituri libere, a fost la toate loturile nationale de juniori, insa Vali o sa decida daca este ceea ce are nevoie”, a spus Opria.
Roberto Dumitru a fost format ca jucator la Minerul Motru, echipa de la care a ajuns la Pandurii Targu Jiu, acolo unde a fost promovat de Grigoras la echipa mare.
Dumitru a fost imprumutat pentru o scurta perioada si la Sageata Navodari.
Ovidiu Petre si Nuno Claro, absenti la antrenamentul de luni
Capitanul lui ACS Poli se antreneaza separat de restul echipei in aceasta perioada, acuzand o usoara tendinita. De asemenea, portarul Nuno Claro lipseste de la sedintele de pregatire ale banatenilor, fiind in refacere dupa leziunea musculara suferita in meciul cu Sageata Navodari.
Exit mobile version