Opinia Timisoarei

Acoperis prabusit peste oameni in Timis! Un barbat a fost ucis de o cladire istorica ce se dezintegreaza

TIMIS. Tragedie intr-o comuna din Timis unde acoperisul unui imobil istoric abandonat s-a prabusit peste doi barbati. Oamenii au ramas captivi sub daramaturi. Pana la sosirea pompierilor, unul dintre ei isi daduse ultima suflare.

Nenorocirea s-a petrecut la fosta fabrica de otet de langa localitatea Margina din estul judetului Timis.

Cei doi barbati au mers in aceasta dupa-amiaza la fabrica parasita ca sa adune fier vechi. La un moment dat, s-au apucat sa taie niste grinzi care sustin acoperisul. Nu au fost atenti, iar plafonul subred a picat peste ei.

Ramasi prinsi sub daramaturi, au apucat totusi sa anunte ce-au patit, cu ajutorul unui telefon mobil. Pompierii au intervenit de urgenta si i-au scos pe cei doi barbati de sub maldarele de moloz, insa medicii care i-au insotit n-au mai putut face nimic pentru una dintre victime. Ranitul ramas in viata, un barbat de 52 de ani a fost transportat la spital pentru ingrijri.

„Doi barbati de 39 si 52 ani din Margina au patruns in fabrica dezafectata si au taiat grinzile de sustinere a plafonului si acesta s-a prabusit peste ei. Unul dintre barbati, cel de 39 de ani, a decedat, iar cel de 52 este ranit”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ancuta Morariu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Exit mobile version