Opinia Timisoarei

Accident violent pe soseaua Timisoara – Lugoj! Un tanar a murit, alti doi au fost raniti. Ce s-a intamplat?

TIMISOARA. Grav accident de circulatie vineri dimineata pe soseaua ce leaga Timisoara de Lugoj. Doua masini s-au izbit violent.

CITESTE SIS-a dat alarma in noapte, la Timisoara! Incendiu de proportii!

Nenorocirea s-a petrecut in apropiere de Remetea Mare. Un tanar de 26 de ani venea spre Timisoara cand, la un moment dat, a pierdut controlul volanului din pricina vitezei. Autoturismul a derapat si a intrat pe contrasens unde a lovit o masina ce venea regulamentar din fata.

Impactul a fost foarte puternic. Tanarul a murit, iar soferul si pasagera din dreapta din celalalt autoturism au fost rraniti. Traficul in zona a fost dat peste cap zeci de minute.

CITESTE SI: IMAGINI VIDEO cu sirianul impuscat la Timisoara, Fadi Jamil, nepotul lui Zaher Iskandarani! Anuntul sau dupa reglarea de conturi de tip mafiot!

Un tanar de 26 de ani a codus un autoturism pe DN 6, dinspre Remetea spre Timisoara, iar la km 545 nu a adaptat viteza la conditiile de drum patrunzand pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un autotursim care circula regulamentar. In urma accidentului tanarul a decedat, iar soferul si pasagera din autoturismul care circula regulamentar au suferit rani, fiind transportati la spital. In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version