Opinia Timisoarei

Accident violent pe soseaua Timisoara – Dr. Tr. Severin! Impact frontal intre un microbuz si un camion. A intervenit elicopterul SMURD! FOTO!

CARAS SEVERIN. Accident grav pe DN 6 ce leaga Timisoara de Drobeta Turnu Severin. Un microbuz a izbit violent un autocamion cu marfa in judetul Caras Severin, localitatea Cornea. 4 oameni au fost raniti. Unul dintre ei a ajuns cu elicopterul la Timisoara.

In jurul orei 10.00, soferul microbuzului, de loc din Mehedinti, a intrat intr-o depasire riscanta si a observat prea tarziu camionul de 7,5 tone care venea din fata.

In ciuda manevrelor disperate, conducatorul auto nu a reusit sa evite ciocnirea frontala.

In urma accidentului un cetatean bulgar si alte doua persoane care se aflau in camion au fost raniti grav, noteaza resita.ro.

De asemenea,  soferul vinovat de producerea accidentului este in stare critica si a fost preluat de elicopterul SMURD care a aterizat de urgenta langa localitatea caraseana Cornea.

Celelalte 3 victime au fost duse la spitale din Caras si Mehedinti.

Circulatia rutiera a fost blocata zeci de minute pana cand echipele de salvare au intervenit si politistii au efectuat cercetarile la locul accidentului.

Exit mobile version