Opinia Timisoarei

Accident violent pe soseaua Timisoara – Cenad! Microbuz, cu 9 oameni la bord, izbit de o masina de teren. FOTO!

TIMISOARA. Accident joi dupa-amiaza pe soseaua ce leaga Timisoara de Cenad! Un microbuz in care se aflau 10 persoane a fost lovit de o masina de teren in dreptul localitatii Sandra.

In urma impactului violent, 8 oameni au fost raniti.

Masina de teren avea agatata o platforma pe care transporta un alt autoturism. La un moment dat, incarcatura a intrat in balans si s-a dezechilibrat. Soferul a facut manevre disperate sa redreseze masina, insa nu a reusit. A ajuns pe contrasens unde a lovit microbuzul spre Timisoara.

Mai multe ambulante si echipaje de politie au pornit in mare graba spre locul accidentului.

Am fost solicitati sa intervenim la un accident pe Drumul National 6, pe raza localitatii Sandra. Este vorba de un accident intre un microbuz cu 9 persoane si un autoturism de teren in care se afla o persoana. 8 persoane au suferit leziuni, 6 cu escoriatii si 2 cu leziuni la nivelul membrelor superioare„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Bogdan Mutu, purtator de cuvant ISU Banat.

Din fericire, toti cei 8 raniti au suferit rani usoare.

Soferul unui autoturism de teren care se deplasa dinspre Timisoara spre Lovrin, transportand pe plaforma un alt auto a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un microbuz. In microbuz se aflau 8 pasageri si soferul si toate au refuzat primirea ingrijirilor medicale„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Dragicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

 

Exit mobile version