Opinia Timisoarei

Accident violent pe soseaua Timisoara – Cenad! Impact intre un camion si o masina! VIDEO!

TIMIS. Ciocnire puternica intre un camion si un autoturism pe drumul national 6 ce leaga Timisoara de vama Cenad. Accidentul s-a petrecut aseara tarziu chiar in sensul giratoriu de la iesirea din Sannicolau Mare spre frontiera.

Tanarul aflat la volanul autoturismului a pierdut controlul in curba, iar masina a ajuns pe contrasens unde s-a izbit de camion.
Pasagera sa din dreapta, o tanara de 23 de ani a fost ranita. O ambulanta a sosit in mare graba la locul accidentului si a preluat-o pentru a-i acorda ingrijiri medicale.

Un tanar de 23 de ani conducea un autoturism pe DN 6, in orasul Sannicolau Mare, iar la un moment dat, intr-o curba periculoasa, a pierdut controlul volanului, patrunzand pe sensul opus de mers, intrand in coliziune cu o autoutilitara. In urma accidentului, o tanara de 23 de ani a suferit rani usoare, fiind transportata la spital pentru ingrijiri medicale. In cauza a fost deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Exit mobile version