Opinia Timisoarei

Accident violent pe o sosea din vestul tarii. Autocar plin cu oameni, izbit de o basculanta. A intervenit elicopterul SMURD

Accident deosebit de grav, pe o sosea din vestul tarii. Un autobuz a fost izbit de o basculanta pe o sosea din vestul tarii, joi dupa amiaza.

CITESTE SI: Inca un accident mortal in care sunt implicati romani, in Ungaria. Foto

Accidentul a avut loc pe raza comunei Secusigiu din judetul Arad. Din primele informatii in urma accidentului mai multe persoane au fost ranite, iar doi oameni au ramas incarcerati in autobuz.

Mai multe echipaje de descarcerare, dar si ambulante si Politia au ajuns de urgenta la locul accidentului, iar medicii au preluat ranitii si i-au transportat la spital, pentru investigatii. Un elicopter SMURD a fost chemat in spijin.

Potrivit reprezentantilor ISU Arad, se pare ca soferul autobuzului, un barbat de 31 de ani, a patruns pe contrasens si s-a izbit de autobasculanta care circula regulamentar.

In urma accindetului, un barbat de 47 care era pasager pe scaunul din dreapta fata a autobuzului, iar soferii celor doua vehicule si alti doi pasageri din autobuz au fost raniti.

Citeste mai mult aici.

 

 

Exit mobile version