Opinia Timisoarei

Accident violent pe o sosea din vestul tarii! 9 oameni raniti, multi sunt copii

S-a dat alarma la numarul de urgenta 112, dupa ce un apel disperat anunta producerea unui grav accident. 9 oameni au fost raniti, intre care 5 copii, dupa impactul violent dintre doua masini.

CITESTE SI: A facut praf BMW-ul pe o sosea din Timis si si-a bagat prietena in spital! FOTO! 

Accidentul s-a petrecut pe un drum din Hunedoara, dupa ce unul dintre soferi a patruns pe contrasens, nu departe de Petrosani.

Mai multe echipaje SMURD, de pompieri, politie si ambulanta au fost trimise de urgenta la locul accidentului.

In zona localitatii Merisor a avut loc un accident rutier. O masina in care se aflau cinci copii si doi adulti a fost lovita de un autoturism care a patruns pe contrasens. In urma accidentului au fost raniti cei cinci copii si doi adulti din masina care circula regulamentar, precum si soferul si pasagerul aflat in masina care a patruns pe contrasens. Cu totii au fost constienti, in urma accidentului, si au fost transportati la spital la Petrosani. Politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa„, a declarat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara.

CITESTE SI: ‘Daca e problema cu cate benzi sa aiba centura, anulam licitatia si facem alt proiect. Vreti?’ Raspunsul inedit dat de premierul Sorin Grindeanu criticilor lui Nicolae Robu 

Exit mobile version