Opinia Timisoarei

Accident violent pe o sosea din Timis! Tanara soferita cu BMW, in stare grava. FOTO!

TIMIS.  Grav accident de circulatie vineri dimineata pe o sosea din Timis. O tanara a fost ranita.

CITESTE SI: Calatorii pot face oameni de zapada in trenul Timisoara – Iasi

Femeia in varsta de 26 de ani conducea un BMW, iar in localitatea Carpinis a pierdut controlul volanului si a intrat direct intr-un stalp de electricitate aflat pe marginea drumului.

In urma impactului violent, tanara a ramas blocata in masina si a fost nevoie de interventia echipajului de la descarcerare pentru a fi scoasa din autoturismul zdrobit.

O tanara de 26 de ani a condus un autoturism pe raza localitatii Carpinis, iar la un moment dat pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare, intrand in coliziune cu un stalp aflat pe marginea carosabilului. Tanara a fost ranita, fiindu-i acordate ingrijiri medicale la fata locului„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Soferita a fost gasita de echipajul SMURD in stop cardio-respirator. Medicii s-au chinuit 45 de minute sa o resusciteze apoi au transportat-o in mare graba la spital la Timisoara.

UPDATETanara zdrobita intr-un BMW, nu departe de Timisoara, a murit. A lasat in urma un copilas care va creste fara mama 

Exit mobile version