Opinia Timisoarei

Accident violent pe o sosea din judetul Timis. Caruta spulberata de o masina. Mai multi oameni raniti, intre care si un copil. Calul a murit zdrobit

TIMIS. Ciocnire violenta intre un autoturism si o caruta pe o sosea din Timis, in urma careia cinci oameni au ajuns la spital.

CITESTE SI: Centrul Timisoarei a ramas fara internet si semnal la televizoare. S-au taiat cablurile aeriene. Foto si video 

Accidentul a avut loc pe soseaua care leaga Sannicolau Mare de Saravale. Un autoturism s-a izbit de o caruta care circula pe sosea dupa lasarea intunericului fara niciun fel de semnalizare.

In urma impactului, soferul autoturismului a ramas blocat in masina, in timp ce trei persoane aflate in caruta au fost si ele ranite. Intre acestea si un copil.

Cei care au trecut prin zona au sunat la 112, iar la fata locului au ajuns echipaje ale pompierilor si salvarii. Soferul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat la spital, in timp ce alte ambulante au preluat ceilalti raniti.

Politistii se afla si ei la fata locului si urmeaza sa stabileasca cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Un barbat, ce conducea un autoturism pe DJ 682 dinspre Saravale inspre Sannicolau Mare, la un moment dat, a patruns pe sensul opus de mers si a intrat în coliziune frontala cu un vehicul cu tractiune animala. In urma impactului soferul autoturismului a ramas incarcerat. Alte 4 persoane cu varste cuprinse intre 16 si 70 de ani, pasagere in vehiculul cu tractiune animala, au fost ranite si transportate la spital. In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Calul care tragea atelajul a fost zdrobit in urma accidentului si s-a prapadit pe loc, pe marginea drumului.

Exit mobile version