Opinia Timisoarei

Accident violent pe Autostrada Vestului, langa Timisoara. O femeie a murit, o alta a fost ranita. A intervenit elicopterul SMURD. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie, duminica, pe Autostrada Vestului. O femeie a murit, iar o alta, aflata cu ea in masina, a fost ranita, dupa ce autoturismul lor a fost izbit violent de alta masina condusa de un barbat, in apropiere de Timisoara.

CITESTE SI: Si tu ti-ai gasit masina asa, la Timisoara? Ce-a lasat in urma norul de praf saharian ce traverseaza Romania. Video 

Accidentul s-a produs la cativa kilometri de urcarea din Giarmata catre Arad, in zona Ortisoara. Masina in care se aflau cele doua femei era stationata pe banda de urgenta, iar celalalt autoturism a izbit-o.

Mai multe echipaje de pompieri, medici si politisti au intervenit la locul accidentului. A fost solicitat si ajutorul elicopterului SMURD.

In urma impactului, una dintre cele doua femei salvatorii n-au mai putut face nimic. A pierit, la 46 de ani, in caroseria zdrobita si a ramas incarcerata. Cea care o insotea, de 32 de ani, a fost ranita. In stare grava, tanara a fost preluata de elicopterul SMURD si dusa la spital in Timisoara.

Soferul de 28 de ani din cealalta masina a scapat doar cu rani usoare.

In accident au fost implicate 3 persoane, iar accidentul s-a produs intre doua autoturisme implicate in coliziune. O persoana de sex feminin este incarcerata si decedata, din pacate, prezentand leziuni incompatibile cu viata. S-a procedat la extragerea victimei din autoturism. Dintre celelalte 2 persoane in viata, una are nevoie de ingrijiri medicale. Elicopterul SMURD este prezent la fata locului”, transmit reprezentantii ISU Timis.

Traficul spre Arad, pe Autostrada Vestului, a fost blocat din pricina accidentului.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Exit mobile version