Opinia Timisoarei

Accident violent langa Timisoara. Motociclist zdrobit de o masina si aruncat 10 metri. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident de circulatie duminica dimineata nu departe de Timisoara.

CITESTE SI: Procurorul care si-a batut joc de munca de jumatate de an a politistilor, la Timisoara. Arme cu glont pe teava, cutite si droguri n-au fost indeajuns sa se oboseasca macar sa duca 7 suspecti periculosi in fata judecatorilor 

Un motociclist a izbit o masina pe drumul ce leaga Sacalazul de Sanmihaiu Roman.

Atat motociclistul, cat si un Passat se indreptau spre Sanmihai. La un moment dat, soferul autoturismului a facut stanga, ca sa patrunda pe un drum lateral, nu s-a asigurat, iar motociclistul tocmai se angajase in depasire. Acesta din urma a intrat direct in portiera din spate a masinii.

Impactul a fost deosebit de violent, astfel ca tanarul aflat pe motocicleta a fost aruncat la 10 metri, in santul de pe marginea drumului, unde si-a dat ultima suflare.

VIDEO: George Stefanita

 

Un pasager din masina a fost ranit si transportat de urgenta la spital.

Un barbat de 40 de ani conducea un autoturism pe drumul dinspre Sacalaz inspre Sanmihaiu Roman, a incercat sa vireze stanga pe un drum secundar, fara a se asigura, si nu a observat ca era depasit de un motociclist in varsta de 28 de ani, intrand in coliziune cu acesta. In urma accidentului a rezultat decesul motociclistului. De asemenea, a mai fost o persoana ranita usor, aflata pe bancheta din spate a masinii„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Traficul a fost blocat din pricina accidentului.

 

Exit mobile version