Opinia Timisoarei

Accident violent langa Timisoara. Masina izbita de tren, sofer mort. Foto

TIMISOARA. Grav accident la o trecere la nivel cu calea ferata in Timis, miercuri dimineata. Un tren a izbit o masina la Peciu Nou.

CITESTE SI: A fost deblocata licitatia pentru cea mai scumpa bucata de autostrada din Romania, de nici 10 km, pe Lugoj – Deva. Ultima contestatie, respinsa

Totul s-a intamplat in jurul orei 10.00. Soferul s-a avantat pe linii fara sa se asigure si nu a vazut la timp trenul care se apropia, care circula pe ruta Cruceni-Timisoara. Impactul a fost devastator. Masina a fost zdrobita, iar soferul si-a pierdut viata, transmit reprezentantii Politiei Timis.

La locul accidentului au intervenit pompierii si politistii, cu echipaj de descarcerare si 4 subofiteri, insotiti de un echipaj medical SMURD.

In barbat 49 de ani a condus un autoturism, iar la trecerea cu calea ferata nu a respectat indicatorul stop si a fost lovit de un tren care venea de la Cruceni la Timisoara. Conducatorul auto si-a pierdut viata„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat, dat fiind fapul ca la acea trecere la nivel cu calea ferata vizibilitatea este destul de buna.

In trenul implicat in accident se aflau 15 calatori. Nimeni nu a fost ranit.

FOTO: Info Trafic Jud Timis

Exit mobile version